​Din scanning - er helt unik her hos Scannings-huset.

​​Her i scannings-huset vil du opleve, at du ved din scanning ​har mulighed for at tilvælge en masse spændende ting, som du ikke kan få andre steder :)

Vi elsker at følge med tiden, udvikle og være et skridt foran, så du som gravid får den allerbedste scanning under de allerbedste omstændigheder og med de allerbedste muligheder.

Scannings-huset tilbyder dig:

Din scanning optaget online.

​Din scanning online betyder, at du får adgang til din optagelse af scanning via nettet. Efter din scanning kan du se din scanning og downloade din scanning på en computer

Du får din helt egen unikke kode, som du kan dele med familie og venner.

Vi har udviklet dette fantastiske system, der gør, at vi kan uploade din scanningsoptagelse til vores server.

Her ligger den, så du kan hente den og se den via din pc ligemeget, hvor i verden du er, og når du har lyst. Du er ikke afhængig af at skulle have en dvd med, du er ikke afhængig af at skulle være i nærheden af en dvd-afspiller, og du kan give din kode til familie og venner, så de også kan opleve jeres baby og scannings-optagelsen.

For 50 kr opbevarer vi din optagelse for dig i 30 dage. I den periode kan du tilgå scanningen via din kode og dele den med din familie og venner og du kan downloade din optagelse til dine egen arkiver eller til en dvd, hvis du har lyst.

Herefter kan vi også sagtes opbevare din scanning for dig ligeså lang tid, du ønsker, så du ikke skal bekymre dig om andet end at hente den via din kode, når du har lyst.

Pris for serverplads til din scanning:

  • 1 mdr: kr 50 ,-
  • Ligeså lang tid jeg ønsker: + kr 50,-

Log in til din scanning online og Live transmission her

Anvend den tilsendte kode 

Book en scanning

Du kan booke en tid til din scanning her på hjemmesiden​

Livetransmission af din scanning​

Live Transmission giver din familie og venner over hele verden mulighed for at opleve jeres baby, mens scanningen foregår, selvom de ikke har mulighed for at deltage på stedet.

Mens vi scanner din baby, vil scanningen blive transmitteret direkte over internettet, og familie og venner kan sidde foran computeren derhjemme og opleve de skønne billeder og sekvenser af jeres baby.

Måske har I familie i udlandet, måske bor bedsteforældrene længere væk eller de kan ikke få fri fra arbejde. Med din invitation får de adgang til en sikker side med en adgangskode og dermed mulighed for at opleve din baby, og måske se den gabe, gnide sig i øjnene. ...mulighed for at opleve dette nye familiemedlem nyde livet i den trygge livmoder.

Lyden bliver transmitteret med, så det er let at følge med i scanningen.

Inden længe vil scanningen kunne tilgåes fra også mobiltlf og Ipads.

Det eneste I skal gøre, er at give os besked og udstyre os med jeres email. Transmissionen kan bookes som tillægsydelse under online bookingen eller I kan kontakte klinikken på silkeborg@scannings-huset.dk eller på tlf 21604456, også mulighed for sms. Så sender vi en mail ud til jer med link og kode, som I kan videregive til dem, I ønsker at dele scanningen med.

Der er ingen begrænsning på antallet af gæster.

Pris for livetransmission:

  • kr 50,- inkl 30 dages serveropbevaring og dermed mulighed for efterfølgende download

Hjertelydsbamsen

En tryg start og en blød krammer

Vi har opfundet hjertelydsbamsen til dig og din baby.

​Inde i livmoderen bliver din baby beroliget af pulsen fra babyens egen hjertelyd, der pulserer i navlesnoren. Din baby elsker at putte sig ind til navlesnoren.

I din graviditet optager vi med scanneren den trygge lyd fra livmoderen, så bamsen kommer til at indeholde DIN babys hjertelyd pg puls.

​Den bløde bamse og babyens unikke hjerteslag giver din baby ro, tryghed og en ven for livet.

Læs meget mere under Hjertelydsbamsen foroven.

Her kan du læse om tanken bag og en masse tilbagemeldinger fra forældre om deres baby og bamse.​

Pris:

  • Hjertelydsbamsen inklusiv hjertelydsoptagelse kr 600,-
  • Er du scannet her tidligere i graviditeten er prisen kr 500,-
  • Får du optaget hjertelyden, mens du får foretaget en af vores scanninger er prisen kr 400,-

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​