Hjertelydsbamsen

Bamse til nyfødt. Hjertelydsbamsen er en unik og beroligende gave til din baby. Få optaget din babys egen hjertelyd til hjertelydsbamsen.

Om hjertelydsbamsen

Hjertelydsbamsen har vi skabt til dig og din baby. Hjertelydsbamsen er en unik og beroligende gave til din baby.

Du får optaget din babys hjertelyd efter uge 21 og Hjertelydsbamsen indeholder dermed DIN babys helt egen hjerterytme fra livmoderen.

 

Ideen om bamsen og optagelse af babyens egen rytme fremfor moderens er en nyopdagelse og -tænkning og er resultatet af alle de fantastiske 3D-scanninger og timer, vi har brugt med jeres babyer. 

Babyerne elsker lyden og pulsationen i navlensoren

Hjertelydsbamsen er lanceret på klinikken i 2012.

Babyen genkender og bliver beroliget af den regelmæssige og genkendelige lyd og puls fra navlesnoren livmoderen. Med bamsen og babyens egen lyd optaget fra livmoderen får din baby en ven for livet!

Gå ind og læs meget mere under "LYDEN" i fanen foroven. Her står der meget mere :-)

Bamsen, som vi har fået designet specielt, er lavet i den blødeste uld. Bamsen er testet og godkendt til nyfødte børn i henhold til det nyeste legetøjsdirektiv og er CE-mærket, og du kan trygt anvende bamsen til din baby uden at frygte f.eks giftstoffer, farvestoffer eller phathalater.

Se hvad denne kunde siger

Hvordan bruges hjertelydsbamsen:

​Vi anbefaler, at du allerede i graviditeten "bruger" bamsen. 

Sov med bamsen :) Læg bamsen i din seng, så den kommer til at dufte af MOR. Spil hjertelyden, og din positive glade respons på lyden, vil ydermere stimulere lydens positive effekt for babyen.

Brug bamsen lige efter fødslen, også selvom babyen ikke er urolig. Brug den til en start hver gang, babyen skal sove. På den måde bibeholdes sovesituationen som en tryg situation. Placér bamsen i nærheden af babyen. Nogle babyer kan lide at have bamsen helt tæt på, andre vil gerne høre lyden lidt mere på afstand. Vær dog opmærksom på, at bamsen ikke dækker babyens ansigt.

Højden af hjertelyden varierer fra optagelse til optagelse. Hvis du synes, at lyden er for høj til din baby, så sæt et lille stykke tape hen over boksens højtaler, så lyden bliver dæmpet.

Ved let tryk på bamsens mave (knappen på lydboksen) afspilles hjertelyden. Ved endnu et tryk, kan lyden afbrydes.

Boksen er kodet til at afspille hjertelyden i ca 3 min, herefter slukker den af sig selv.


​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​