Kort om Scannings-huset

Hvad kan vi tilbyde dig...

Velkommen her hos os :)

Hvor langt er du henne? Er det en lille dreng eller pige? Har babyen det godt?

Vi tilbyder forskellige scanninger til dig, så vi kan dække lige præcis det behov, du har for at se ind til din baby.

I menuen under "scanninger" kan du læse mere om de enkelte scanninger og er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, giv os endeligt et kald.

  • Vi tager udgangspunkt i dig og dine ønsker. Vi ved, at det er vigtigt på samme tid at se babyen, men også at få en masse viden, om at den har det godt, at den udvikler sig og vokser, som den skal. Og at alt dette bliver formidlet via imødekommende ord og skønne billeder.
  • Vi lægger vægt på, at du får en tryg oplevelse.
  • Vi fortæller en masse undervejs, så du hele tiden kan følge med i de ting, din baby viser os og dermed få en tæt fornemmelse og oplevelse af babyens liv i livmoderen.


  • Hele scanningen og alt hvad vi fortæller kan efter ønske optages til dig. Du kan nemlig vælge, at vi optager din scanning, så du får adgang til din scanning via nettet, din "scanning online". Så kan du og evt andre både se og downloade scanningsoptagelsen ligemeget, hvor du er og uden at være afhængig af at skulle have en dvd med. På den måde kan du se babyen igen og igen, og du kan vise scanningen til din familie og venner.
  • Du får også mange og flotte billeder af babyen i henholdsvis 2D eller 3D på print i s/h til fotoalbummet alt efter, hvilken scanning, du vælger.
  • Du kan vælge at få alle dine billeder eksporteret til USB Stick eller DVD, så du har billederne foreviget digitalt til computeren. Billederne ligger som J-peg-format filer ( og hvis det er 3D billeder, vil de være i farven) og du kan på den måde printe billederne ud, evt i farve eller forstørre dem. Pris 50 kr. Du kan vælge sammen med dine billeder, at du også får lagt små film klip ned på DVD for 75 kr eller på USB for 100 kr.
  • I må meget gerne tage børn og andre familiemedlemmer eller venner med til jeres scanning. Der er plads til ca 5 mere udover dig og din din partner. Børn i skolealderen forstår situationen og billederne godt. Børn over 3 år vil synes at det er hyggeligt at komme med , selvom det er svært at forstå. Mister de koncentrationen har vi lidt tegnesager eller andet at få tiden til at gå med.
  • I scannings-huset kan du også komme til yoga for gravide, skøn afslappende massage og akupunktur til afhjælpning af dine gener. Har du haft et tidligere traumatisk fødselsforløb eller oplever svære tanker i graviditeten kan vores jordemoder og psykoterapeut hjælpe dig. Læs mere under fanen "vi tilbyder også" foroven.

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​