Velkommen til Scannings-huset :-)

Vores hovedydelse er scanninger af gravide - og med vores store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger, kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er vi stolte af at byde jer velkommen hos os.

Vi har udvidet vores ydelser til også at omfatte yoga for gravide, skøn massage og du kan også komme her i huset, hvis du har brug for en samtale med jordemoder, der har uddannet sig specielt til at hjælpe dig med tidligere hårdt fødselsforløb eller svære tanker og oplevelser i din graviditet eller med fødslen.

Vi vil gerne kunne tilbyde dig at komme trygt her i huset til de behov og ønsker, du har for din graviditet.

Vi arbejder løbende på at udvikle nye spændende ting, der kan kobles sammen med din scannings-oplevelse, og på at kunne tilbyde dig det, du har brug for i din graviditet.

Har du spørgsmål er du altid velkomme til at kontakte os, vi træffes bedst i tlf-tiden og ellers stort set altid på sms :)

Mange hilsner fra Lisette Bjerregaard og hele teamet i Scannings-huset

Du kan læse mere om os under Profil

PS: 

Scannings-huset var i perioden 2005-2014 kendt som "Scannings-jordemoderen i Silkeborg" og blev stiftet af bla jordemoder Lisette Bjerregaard.

Scanningsjordemoderen i Silkeborg var en del af et samarbejde omkring 3 klinikker og blev hurtigt kendt som en af de første klinikker i Danmark, der introducerede de populære 3d/4d scanninger. I februar 2014 blev de 3 klinikker opdelt i selvstændige enheder og scanningsklinikken i Silkeborg hedder så nu Scannings-huset, klinikken for gravide :)

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​