3D Scanning Silkeborg

Kom til en fantastisk 3d scanning oplevelse og dermed lidt tættere på din baby. Ved hjælp af 3D ultralyd og dens fantastiske teknik vil du kunne se din babys små æblekinder og måske et lille smil. Book tid allerede i dag og oplev din baby i livmoderen.

​Book en scanning

Du kan booke din 3D scanning direkte her på hjemmesiden.

Få hjælp til at beregne, hvornår din 3D scanning er bedst. Klik frem til terminsberegneren her

Prøv at se disse 3D billeder

Man bliver ramt af, hvor detaljeret babyen er og hvor fuldstændig fantastisk denne 3D teknik er.

Det er en endu større oplevelse at komme og se sin egen baby :)​

Man bliver henført af at se, hvor dejligt babyen har det inde i livmoderen, at se alle de fantastiske ting, babyen gør og at komme så tæt på sin baby at kunne lure, hvordan den ser ud .

Vær ikke bekymret for om den bliver fuldstændig afsløret for dig; du vil få en masse fine detaljer at se og du vil kunne få en fornemmelse af, hvem den ligner, men det kan være svært helt at forestille sig, hvordan den ser ud - før du ser den efter fødslen!

Der vil du kunne genkende babyen og se, hvad det var 3d scanningen forsøgte at vise dig.​ Det er den skønneste oplevelse :)

​Hvornår er bedst?​

Efter 14 års erfaring, må jeg sige at, det bedste tidspunkt er uge 28-31 som det optimale tidspunkt, til de gode ansigtsbilleder. Der er mere sul på kinderne, trækkene er blevet tydeligere og det er på den måde lidt lettere for lydbølgerne at fange babyens fine detaljer. Omvendt må babyen heller ikke være for stor, da fostervandsmængden omkring babyen så er reduceret og babyen vil ligge tættere op ad livmodervæggen/moderkagen. Det betyder ikke at det ikke er muligt at komme lidt tidligere og evt lidt senere, men succesraten for gode billede er lavere.

Hvad nu hvis min baby gemmer sig?

Det er altid en fantastisk oplevelse at se sin baby med 3D, også selv om ansigtet måske ikke kan ses helt forfra.

Vi tilstræber altid at kunne se det lille ansigt på fineste vis. Hvis din baby har gemt sig helt eller det meste af scanningen eller vi ikke er tilfredse med tydeligheden, vil du blive tilbudt en ny tid til det, vi kalder en "bedre-billede-scanning" på vores klinik i Silkeborg.

Du får en masse printede billeder med hjem og en dvd med billeder og klip på. Du kan tilvælge en USB istedet til 100 kr :-)

​Fakta om 3D scanning

​En 3D scanning kan i princippet foretages gennem hele graviditeten. Det vigtigste er mængden af fostervand omkring babyen og hvordan babyen ligger derinde. Jo ældre babyen er, jo mere babyagtigt ser den også ud.

For at få nogle gode 3D og 4D billeder er det vigtigt, at der er frit fostervand omkring barnet. Fostervand er i princippet det eneste, der ikke skygger.

​Fostervandsmængden er meget forskellig fra graviditet til graviditet.

​Hvis hovedet på din baby ligger tæt op ad moderkagen eller livmodervæggen, og fostervandsmængden dermed er reduceret foran, kan det være svært at komme ind omkring barnet og se med 3D og 4D teknikken.​​

Men på grund af vores store erfaring med babyerne og 3D/4D lykkes det os stort set altid at fange babyerne på flotteste vis.

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​