Kønsscanning

Dreng, uge 29

Pige, uge 30

Kønsscanning er en rigtig dejlig oplevelse. Har du lyst til en tryg, sikker og hyggelig scanning og finde ud af, om du skal have en dreng eller pige.

Vi tilbyder kønsscanning fra uge 14+0 og vi har mange års erfaring i at se kønnet på din baby, hvordan kønnet ser ud i de forskellige uger, og hvordan det ændrer sig gennem graviditeten. Med andre ord, kalder vi os eksperter i kønsscanning :-) 

Har jeg garanti på at få kønnet at vide?

Du har hos Scannings-huset kønsgaranti. Det er sjældent, at babyen ikke vil vise os kønnet under en scanning.​ Men når det forekommer, kan det skyldes, at din babys navlesnor ligger helt nede mellem benene, og selvom vi anstrenger os, insisterer babyen på ikke at flytte sig tilstrækkeligt :)

Det kan også i sjældne tilfælde lige omkring uge 14+0 skyldes, at din baby mangler lidt modenhed på kønnet.

I begge tilfælde vil du få en ny tid; babyen får i mellem tiden mulighed for at flyttet sig mere rundt og navlesnoren er på et andet sted, eller din baby bliver en lille uge mere moden på kønnet. Se også faktaboksen til højre.

Den nye tid er selvfølgelig helt uden beregning.

Hvor sikkert er det?

Når du får kønnet angivet, er det med 100% sikkerhed.​

Det er vigtigt, at kønnet bliver angivet med sikkerhed for, at det bliver brugbart for dig. Du knytter dig i graviditeten til din baby og forestiller dig livet med din baby - og når du får kønnet at vide, vil dine tanker forestille sig den dreng eller pige, som du får at vide...og kun den.

Så hvis din baby ikke viser kønnet ved 1. scanning, så vær tålmodig, det er vigtigt, at det er rigtigt, når du får det at vide :)

Hvilken kønsscanning skal jeg vælge?

Hos os kan du få kønnet at vide allerede fra uge 14+0 og helt frem til din fødsel. 


Du kan vælge mellem 2 kønsscanninger:

- en med almindelig 2D ultralyd på 10 min til 400 kr.

- en med lidt 3d/4d også på 20 min til 700 kr.

Kønnet vil altid blive angivet udfra alm 2D ultralyd for at komme helt tæt på og i princippet er 3D ikke nødvendigt for os for at se kønnet.

Men det kan være nemmere for dig, så hvis du er langt nok henne, og har valgt kønsscanningen med lidt 3D/4D, vil vi selvfølgelig også forsøge at vise dig kønnet med 3D. 

Du kan også altid få kønnet at vide under en af de andre scanninger.

Køn ud fra mine nf-billeder?​

Kønnet på drengene og pigerne er stort set ens indtil uge 11

​Pungen på drengen har ikke formet sig færdigt. Pigernes klitoris er hormonelt meget prominerende og sidder placeret og ser ud på samme måde som tissemanden

Det er derfor ikke muligt at afgøre kønnet før senere.

Nogle gange kan det ses ved nakkefoldsscanningen, hvis du er efter uge 12+0, men afhænger af graden af modenhed på din baby og kræver erfaring, da der er meget forskel på at se kønnet så tidligt i forhold til uge 20.​

Er du nysgerrig på om kønnet kan ses udfra dine nf-billeder, kan du sende dem ind til os og få vurderet om kønnet kan angives og hvor sikkert det er.

Send dem til silkeborg@scannings-huset.dk. 

Pris:

  • hvis kønnet kan angives: 150 kr
  • hvis kønnet ikke kan: 50 kr for vurderingen og administrationen
  • gem din faktura eller mobilpay bevis, så kan du få 5o kr i rabat på din kønsscanning, hvis du senere i samme graviditet køber en kønsscanning her i Scannings-huset

​Book en scanning

Du kan booke din kønsscanning direkte her på hjemmesiden.

Få hjælp til at beregne, hvornår du kan få din kønsscanning her

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​