Hjertelydsbamsen

Bamse til nyfødt. Hjertelydsbamsen er en unik og beroligende gave til din baby. Få optaget din babys egen hjertelyd til hjertelydsbamsen.

Om hjertelydsbamsen

Hjertelydsbamsen skabte vi i 2012 til dig og din baby. Hjertelydsbamsen er en unik og beroligende gave til din baby efter fødslen.

 

Ideen om Hjertelydsbamsen og optagelse af babyens egen rytme fremfor moderens er resultatet af alle de fantastiske 3D-scanninger og timer, vi har brugt med jeres babyer. 

Vi har siden klinikkens begyndelse i 2005 været dejlige bevidste om, at babyerne elsker lyden og pulsationen fra navlesnoren, hvilket resulterede i skabelsen af Hjertelydsbamsen, der blev lanceret i 2012.

Denne Hjertelydsbamse får i én version - and one version only. Det er nemlig "Hjertelydsbamsen - den originale!" I vores øjne kan den ikke se anderledes ud :-)

I dag kan du på andre klinikker finde kopier af Hjertelydsbamsen og mere simple lydbokse og måder at optage hjertelyd på.

Vi er forelsket i vores egen historie om Hjertelydsbamsen, oprindelsen og tanken bag. Og med vores store salg af Hjertelydsbamsen til jer kommende forældre og jeres babyer, ser det ud til, at I også elsker Hjertelydsbamsen og denne historien bag, selvom der nu findes kopier rundt omkring.

Tak for det :-)

Vi har forud for lanceringen i 2012 brugt timer på at teste, optage hjertelyd fra de små babyer i maven, og i samarbejde med nybagte forældre at teste den optagede lyds effekt på de små nyfødte babyer..

Med sved på panden har vi arbejdet hyggeligt med design af bamsen, at finde den rigtige leverandør, der kunne sikre en bamse, der produceres i overensstemmelse med gældende regler for "legetøj til 0-3 årige".

Vi har arbejdet med lydfolk for at sikre en professionel optagelse af hjertelyden i et lydsystem speciel udviklet til dette formål. 

Dette sikrer ikke blot gengivelse af den rette lyd og rytme, men giver os også mulighed for at gemme en kopi for jer, hvis nu jeres bamse skulle blive væk eller hunden spiser lydboksen :-)

Hjertelyden ligger gemt under dit navn og dato i Hjertebanken på en sikker server. Så sig endelig til hvis uheldet skulle være ude.....

Lydboksens opbygning sikrer, at I ikke - som ved andre lydbokse - kan komme til at slette den optagede hjertelyd, blot ved et tryk forkert på lydboksen. Vær opmærksom på det ved andre versioner. Det er ærgerligt at bruge penge på noget, der nemt kan forsvinde igen.

Ved et let tryk på bamsens mave afspilles den optagede hjertelyd i ca 3 min. Babyen genkender og bliver beroliget af den regelmæssige og genkendelige lyd og puls fra navlesnoren. Med bamsen og babyens egen lyd optaget fra livmoderen får din baby en ven for livet!

Gå ind og læs meget mere under hjertelyden i fanen foroven. Her står der meget mere :-)

Bamsen, som vi har fået designet specielt, er lavet i den blødeste uld. Bamsen er testet og godkendt til nyfødte børn i henhold til det nyeste legetøjsdirektiv og er CE-mærket, og du kan trygt anvende bamsen til din baby uden at frygte f.eks giftstoffer, farvestoffer eller phathalater.

Se hvad denne kunde siger

Hvordan bruges hjertelydsbamsen:

​Vi anbefaler, at du allerede i graviditeten "bruger" bamsen. 

Sov med bamsen :) Læg bamsen i din seng, så den kommer til at dufte af MOR. Spil hjertelyden, og din positive glade respons på lyden, vil ydermere stimulere lydens positive effekt for babyen.

Brug bamsen lige efter fødslen, også selvom babyen ikke er urolig. Brug den til en start hver gang, babyen skal sove. På den måde bibeholdes sovesituationen som en tryg situation. Placér bamsen i nærheden af babyen. Nogle babyer kan lide at have bamsen helt tæt på, andre vil gerne høre lyden lidt mere på afstand. Vær dog opmærksom på, at bamsen ikke dækker babyens ansigt.

Højden af hjertelyden varierer fra optagelse til optagelse. 

Babyer er sansemæssige forskellige, nogle mere sensitive end andre overfor lyd. Sig til hvis du oplever at hjertelyden virker for høj eller for lav, så kan vi i lydsystemet justere højden.

Ved let tryk på bamsens mave (knappen på lydboksen) afspilles hjertelyden. Ved endnu et tryk, kan lyden afbrydes.

Boksen er kodet til at afspille hjertelyden i ca 3 min, herefter slukker den af sig selv.


​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​