Velkommen til Scannings-huset :-)

Klinikkens hovedydelse er scanninger af gravide - og med min store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger, kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er jeg stolt af at byde jer velkommen her.

Jeg vil gerne kunne tilbyde dig at komme trygt her i huset til de behov og ønsker, du har for din graviditet.

Jeg arbejder løbende på at udvikle nye spændende ting, der kan kobles sammen med din scannings-oplevelse, og på at kunne tilbyde dig det, du har brug for i din graviditet.

Har du spørgsmål er du altid velkomme til at tage kontakte, jeg træffes bedst i tlf-tiden og ellers stort set altid på sms :)

Mange hilsner fra Lisette Bjerregaard

Du kan læse mere under Profil

PS: 

Scannings-huset var i perioden 2005-2014 kendt som "Scannings-jordemoderen i Silkeborg" og blev stiftet af bla jordemoder Lisette Bjerregaard.

Scanningsjordemoderen i Silkeborg var en del af et samarbejde omkring 3 klinikker og blev hurtigt kendt som en af de første klinikker i Danmark, der introducerede de populære 3d/4d scanninger. I februar 2014 blev de 3 klinikker opdelt i selvstændige enheder og scanningsklinikken i Silkeborg hedder så nu Scannings-huset, klinikken for gravide :)

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​