Velkommen til Scannings-huset :-)

Klinikkens hovedydelse er scanninger af gravide - og med min store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger,

kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er jeg stolt af at byde jer velkommen her.

Jeg vil gerne kunne tilbyde dig at komme trygt her i huset til de behov og ønsker, du har for din graviditet.

Når du bliver scannet på en privat scanningsklinik er det en god ting at tjekke at din scanning er på et højt fagligt niveau,

at den der scanner dig er uddannet under et obstetrisk uddannelsesforløb, som varetages af de forskellige regionshospitaler.

På den måde kan du gå trygt fra din scanning velvidende,at din baby har det godt samtidig med, at du har fået lov bare at se og nyde den med en masse spændende informationer om dens liv derinde. Glæd dig!

Jeg arbejder løbende på at udvikle nye spændende ting, der kan kobles sammen med din scannings-oplevelse, og på at kunne tilbyde dig det, du har brug for i din graviditet.

Har du spørgsmål er du altid velkomme til at tage kontakte, jeg træffes bedst i tlf-tiden og ellers stort set altid på sms :)

Mange hilsner fra Lisette Bjerregaard

Du kan læse mere under Profil

PS: 

Scannings-huset var i perioden 2005-2014 kendt som "Scannings-jordemoderen i Silkeborg" og blev stiftet af bla jordemoder Lisette Bjerregaard.

Scanningsjordemoderen i Silkeborg var en del af et samarbejde omkring 3 klinikker og blev hurtigt kendt som en af de første klinikker i Danmark, der introducerede de populære 3d/4d scanninger. I februar 2014 blev de 3 klinikker opdelt i selvstændige enheder og scanningsklinikken i Silkeborg hedder så nu Scannings-huset, klinikken for gravide :)

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​