Baby scanninger​

​Graviditetsscanning

​Velkommen til scanning her i Scannings-huset :)​

Hor langt er du henne? Er det en lille dreng eller pige? Har babyen det godt?

Klinikken tilbyder forskellige scanninger til dig, så vi kan dække lige præcis det behov, du har for at se ind til din baby.
I menuen under scanninger kan du læse mere om de forskellige scanninger og er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, giv os endeligt et kald.

  • Jeg tager udgangspunkt i dig og dine ønsker. Det er vigtigt på samme tid at se babyen, men også at få en masse viden, om at den har det godt, at den udvikler sig og vokser, som den skal. Og at alt dette bliver formidlet via imødekommende ord og skønne billeder.
  • Jeg lægger vægt på, at du får en tryg oplevelse.
  • Jeg fortæller en masse undervejs, så du hele tiden kan følge med i de ting, din baby viser os og dermed få en tæt fornemmelse og oplevelse af babyens liv i livmoderen
  • Du får mange og flotte billeder af babyen i henholdsvis 2D eller 3D på print til fotoalbummet alt efter, hvilken scanning, du vælger. Gratis
  • Du kan vælge at få alle dine billeder eksporteret på DVD, så du har billederne foreviget digitalt til computeren. Billederne ligger som J-peg-format filer ( og hvis det er 3D billeder, vil de være i farven) og du kan på den måde printe billederne ud, evt i farve eller forstørre dem. Pris 50 kr.
  • Du kan også vælge små videoklip af din scanning sammen med billederne på DVD for 50 kr eller USB for 100 kr
  • I må meget gerne tage børn og andre familiemedlemmer eller venner med til jeres scanning. Børn i skolealderen forstår situationen og billederne godt. Børn over 3 år vil synes at det er hyggeligt at komme med , selvom det er svært at forstå. Mister de koncentrationen har vi lidt tegnesager eller andet at få tiden til at gå med.


Jeg glæder os til at se jer

​Book en scanning

Du kan booke din scanning direkte her på hjemmesiden.

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til nogle af scannings-konsultationerne her i Scannings-huset .

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark kan få 30% ( dog højst 300 kr) i tilskud pr konsultation varetaget af en jordemoder. 


Dette ydes dog kun til fødselsforberedelse og jordemoderkonsultationer kombineret med en scanning af en varighed mere end 40 min.

Se mere under priser og dermed hvilke scanning, der ydes tilskud til.

Fakta - din graviditet uge 16​

​Din livmoder har nu en fin størrelse og vokser hurtigt. Hvis du ind i mellem oplever små stik eller jagende smerte i din lyske, er det dine ledbånd, der giver sig. Din livmoder holdes på plads inde i dig ved hjælp af ledbånd/ligamenter, og de kan ikke altid følge med din livmoders vækst. Så når du laver en pludselig bevægelse, f.eks. et host eller rejser dig hurtigt, vil du kunne mærke, hvordan dine ledbånd strammes. Du kan prøve at bukke dig forover og så rejse dig op langsom, så kan ledbåndene ofte følge med igen.


​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​