​Vis din scanning LIVE til familie og venner

Velkommen til en fantastisk oplevelse og en mulighed for at dele scanningen af jeres baby med familie og venner via nettet.

OBS MIDLERTIDIG UDE AF FUNKTION!!

Se scanningen LIVE giver jeres familie og venner over hele verden mulighed for at se med, når jeres baby blive scannet, selvom de ikke kan deltage på stedet. Mens vi scanner jeres baby, vil scanningen blive transmitteret direkte over nettet og jeres familie og venner kan sidde foran computeren derhjemme og opleve de skønne billeder og sekvenser af jeres baby.

Måske har I familie i udlandet, måske bor bedsteforældrene længere væk eller de kan ikke få fri fra arbejde. Med jeres invitation får de adgang til en sikker side med en adgangskode og dermed mulighed for at se jeres baby samtidig med jer, måske gabe, gnide sig i øjnene. Mulighed for at opleve dette nye familiemedlem nyde livet i den trygge livmoder.

Lyden bliver transmitteret med, så det er let at følge med i scanningen.

Inden længe vil scanningen kunne tilgåes fra også mobiltlf og Ipads.

Det eneste I skal gøre, er at give os besked og udstyre os med jeres email. Se scanningen LIVE kan bookes som tillægsydelse under online bookingen eller I kan kontakte klinikken på silkeborg@scannings-huset.dk eller på tlf 21604456, også mulighed for sms. Så sender vi en mail ud til jer med link og kode, som I kan videregive til dem, I ønsker at dele scanningen med.

Der er ingen begrænsning på antallet af gæster.

Se scanningen LIVE finder du ikke finder på nogen anden klinik i Danmark og det koster kun 100 kr inkl fri download og 1 mdr opbevaring bagefter.

Live scanning - log in

Du kan logge ind på livescan.dk her.

Book en scanning

Du kan booke en tid til din scanning her på hjemmesiden.​

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​