Hjertelydsbamsen

Bamse til din nyfødte baby. Hjertelydsbamsen er en unik og beroligende gave til din baby. Få optaget din babys egen hjertelyd til hjertelydsbamsen.

OBS: klinikken er lukket på grund af orlov på ubestemt tid.

Om hjertelydsbamsen​

Hjertelydsbamsen skabte vi i 2012 til dig og din baby. Hjertelydsbamsen er en unik og beroligende gave til din baby efter fødslen.

Ideen om Hjertelydsbamsen og optagelse af babyens egen rytme fremfor moderens er resultatet af alle de fantastiske 3D-scanninger og timer, vi har brugt med jeres babyer.

Vi har siden klinikkens begyndelse i 2005 været dejlige bevidste om, at babyerne elsker lyden og pulsationen fra navlesnoren, hvilket resulterede i skabelsen af Hjertelydsbamsen, der blev lanceret i 2012.

Denne Hjertelydsbamse får i én version - and one version only. Det er nemlig "Hjertelydsbamsen - den originale!" I vores øjne kan den ikke se anderledes ud :-)

I dag kan du på andre klinikker finde kopier af Hjertelydsbamsen og mere simple lydbokse og måder at optage hjertelyd på.

Vi er forelsket i vores egen historie om Hjertelydsbamsen, oprindelsen og tanken bag. Og med vores store salg af Hjertelydsbamsen til jer kommende forældre og jeres babyer, ser det ud til, at I også elsker Hjertelydsbamsen og denne historien bag, selvom der nu findes kopier rundt omkring.

Tak for det :-)

Vi har forud for lanceringen i 2012 brugt timer på at teste, optage hjertelyd fra de små babyer i maven, og i samarbejde med nybagte forældre at teste den optagede lyds effekt på de små nyfødte babyer..

Med sved på panden har vi arbejdet hyggeligt med design af bamsen, at finde den rigtige leverandør, der kunne sikre en bamse, der produceres i overensstemmelse med gældende regler for "legetøj til 0-3 årige".

Vi har arbejdet med lydfolk for at sikre en professionel optagelse af hjertelyden i et lydsystem speciel udviklet til dette formål.

Dette sikrer ikke blot gengivelse af den rette lyd og rytme, men giver os også mulighed for at gemme en kopi for jer, hvis nu jeres bamse skulle blive væk eller hunden spiser lydboksen :-)

Hjertelyden ligger gemt under dit navn og dato i Hjertebanken på en sikker server. Så sig endelig til hvis uheldet skulle være ude.....

Lydboksens opbygning sikrer, at I ikke - som ved andre lydbokse - kan komme til at slette den optagede hjertelyd, blot ved et tryk forkert på lydboksen. Vær opmærksom på det ved andre versioner. Det er ærgerligt at bruge penge på noget, der nemt kan forsvinde igen.

Ved et let tryk på bamsens mave afspilles den optagede hjertelyd i ca 3 min. Babyen genkender og bliver beroliget af den regelmæssige og genkendelige lyd og puls fra navlesnoren. Med bamsen og babyens egen lyd optaget fra livmoderen får din baby en ven for livet!

Gå ind og læs meget mere under hjertelyden i fanen foroven. Her står der meget mere :-)

Bamsen, som vi har fået designet specielt, er lavet i den blødeste uld. Bamsen er testet og godkendt til nyfødte børn i henhold til det nyeste legetøjsdirektiv og er CE-mærket, og du kan trygt anvende bamsen til din baby uden at frygte f.eks giftstoffer, farvestoffer eller phathalater.

​Hvordan bruges hjertelydsbamsen

​Vi anbefaler, at du allerede i graviditeten "bruger" bamsen.

Sov med bamsen :) Læg bamsen i din seng, så den kommer til at dufte af MOR. Spil hjertelyden, og din positive glade respons på lyden, vil ydermere stimulere lydens positive effekt for babyen.

Brug bamsen lige efter fødslen, også selvom babyen ikke er urolig. Brug den til en start hver gang, babyen skal sove. På den måde bibeholdes sovesituationen som en tryg situation. Placér bamsen i nærheden af babyen. Nogle babyer kan lide at have bamsen helt tæt på, andre vil gerne høre lyden lidt mere på afstand. Vær dog opmærksom på, at bamsen ikke dækker babyens ansigt.

Højden af hjertelyden varierer fra optagelse til optagelse.

Babyer er sansemæssige forskellige, nogle mere sensitive end andre overfor lyd. Sig til hvis du oplever at hjertelyden virker for høj eller for lav, så kan vi i lydsystemet justere højden.

Ved let tryk på bamsens mave (knappen på lydboksen) afspilles hjertelyden. Ved endnu et tryk, kan lyden afbrydes.

Boksen er kodet til at afspille hjertelyden i ca 3 min, herefter slukker den af sig selv.

Se hvad denne kunde siger

Hej Lisette.

Vil bare lige give dig en feedback på hjertelydsbamsen som vi lige nåede at få lavet nede ved dig inden jeg fødte vores lille søn Sigurd. (Fødte dagen efter vi fik bamsen) Vores bette søn eeelsker bamsen :-)) den har en så dejlig beroligende effekt på ham. han har puttet med den siden han var få timer gammel. 

​Vi har den med overalt, ja endda til fotosession Idag, som du kan se på billedet ;-) Vi vender helt sikkert tilbage til dig når vi om nogle år skal have nr. 2 :-)

God jul og godt nytår


Vh Camilla og Rasmus

​Ønsker du dig Hjertelydsbamsen til din baby?

Så kan vi glæde dig med, at vi nu kan lave Hjertelydsbamsen til dig med din babys egen hjertelyd, uden at du behøver at køre til Silkeborg.

Du kan få hjertelydsbamsen med din babys egen hjertelyd, hvis du selv har en optagelse evt fra en anden klinik: klik h​er

Scannings-husets medlemskab

​Ønsker du at følge din baby løbende - gennem trygge scanninger hele graviditeten?

Bliv en del af vores hyggelige miljø her på klinikken og bliv i din graviditet medlem af scannings-huset og opnå rabatter og gratis scanninger.

Hvad siger mine kunder?

"​Fantastisk service og den hjertebamse er bare total fantastisk! 

Vi købte den til vores søn tilbage i 2016 og den har virkelig været uundværlig - købte så endnu en til lillesøster som blev født i år, og endnu en gang er den bare fantastisk"

"Lisette er fantastisk og en sød jordemoder.

Vi brugte hende i min sidste graviditet og også i denne graviditet. Hun er god til at forklare, hvad hun ser og selvom baby denne gang ikke var så samarbejdsvillig så fik vi en masse gode billeder og video med hjem kan helt sikkert anbefale hende"​

Om klinikken

Klinikkens hovedydelse er scanninger af gravide - og med min store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger, kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er jeg stolt af at byde jer velkommen her.

Åbningstider

Mandag​

09.00 - 15.30

Tirsdag​

Lukket

Onsdag​

12.00 - 18.00

Torsdag​

 lukket hveranden uge  ellers 10.00 - 16.00

Fredag​

Lukket hveranden uge ellers 09.00 - 15.00

Kontakt os på telefon & SMS

Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail: silkeborg@scannings-huset.dk 

​CVR: 20618043