Hjertelyden

​Vi udviklede og lancerede denne fantastiske hjertelydsbamse i 2012....til din baby og også lidt til dig som mor og far  :-)

Rigtigt mange babyer er blevet beroliget af denne trygge og genkendelige lyd fra livmoderen

Når du køber hjertelydsbamsen, er det en optagelse af din babys egen hjertelyd, vi anvender.

Hvorfor babyens og ikke moderens?

Det er babyens puls/hjerterytme vi optager, fordi det er den lyd, der er i navlesnoren. Den kalder vi livmoderlyden.

Navlesnoren ligger helt tæt op ad babyen og pulserer nonstop gennem hele graviditeten. Det vil sige at babyen bliver både nulret af pulsen, og beroliget af lyden i navlesnoren.

Pulsen i navlesnoren er den samme som babyens hjerterytme.

Babyens hjertelyd og navlesnorspuls?

Din baby har i hele graviditeten sin egen hjerterytme pulserende nonstop direkte ud i navlesnoren, så på den måde ligger babyen trygt og lytter til og mærker pulsen fra dets eget hjerte i form af puls i navlesnoren.

​​I livmoderen har din babys hjerterytme sin helt egen frekvens med en hastighed mellem 110-160 slag pr. min. Hjertelyden varierer fra baby til baby og er dermed helt unik for lige præcis din baby.

At babyen i livmoderen er i stand til at høre, har man altid vidst.

Babyen hører også lyde udenfor livmoderen og især moderens stemme, hjerte og pulsslag er lyde, som babyen sanser og genkender. Men tættest på af alt er navlesnoren.

​Inde i selve livmoderen er moderens puls nemlig ikke direkte....Livmoderen er en lille "lukket enhed" - en afgrænsning hvori kun babyens egen puls regerer. 

Det betyder, at babyens eget hjerte og puls er endnu tættere på babyen i lyd og bevægelse end moderens. I fostervandet ligger navlesnoren tæt op ad babyen. Navlesnoren fører blod til og fra babyen via moderkagen og har samme pulsfrekvens som babyens unikke hjerteslag. I hele graviditeten er navlesnoren livgivende, men i allerhøjeste grad også en beroligende og tryg "sanse-kammerat" via dens pulserende effekt.

  • ​ babyer i livmoderen sanser, krammer og putter sig ind til navlesnoren.
  • nyfødte babyer lytter og bliver beroliget ved lyden af deres egen puls/hjerteslag fra livmoderen.
  • Vi har testet og oplevet, hvordan også ældre børn lytter og falder til ro ved lyden af den hurtige frekvens af hjerteslag fra livmoderen.

Book tid til Hjertelydsoptagelse

Herunder kan du booke tid på klinikken til at få optaget din babys hjertelyd til Hjertelydsbamsen

Ønsker du at købe:

  • Hjertelydsbamsen med en optagelse du selv har til kr. 500,- inkl fragt ( læs hvordan du sender hjertelyden her under fanebladet foroven)
  • Eller Hjertelydsbamsen med allerede indlagt lyd til kr 400,- + fragt 50 kr
  • Eller Gavekort til Hjertelydsbamsen inkl optagelse til kr 600,-

Så kan du sende en sms med dit navn og adresse og email og ​bestilling. 

Betalingen overfører du via mobilpay til 56227 eller du kan lave din bestilling her: ​minhjertelydsbamse.dk

Kan jeg få lavet hjertelydsbamsen, hvis jeg selv har en optagelse af hjertelyden f.eks på min mobiltelefon, en måske på en dvd eller usb fra en anden klinik?

Det kan du :-) Vi har videreudviklet vores lydsystem. Så hvis du sender os din fil med hjertelyden, kan vi med vores fantastiske software konvertere din optagelse, så den kan virke sammen med Hjertelydsbamsen. På den måde kan du også få Hjertelydsbamsen med din babys egen hjertelyd, selvom du bor langt væk fra Silkeborg.

For at få lavet bamsen med din egen optagede lyd, kan du læse mere om hvad du skal gøre, og hvordan du bestiller ved at klikke ind her på minhjertelydsbamse.dk

Hvad koster Hjertelydsbamsen?

  • Hjertelydsbamsen med hjertelydsoptagelse på klinikken : 600 kr ( 200 kr rabat, hvis du får lavet bamsen under f.eks en 3d/4d scanning)
  • Hjertelydsbamsen med din egen optagelse af hjertelyd : 500 kr
  • Hjertelydsbamse med allerede indlagt hjertelyd: 400 kr
  • Lydboksen uden bamse: - 250 kr

Hvornår skal hjertelyden optages i graviditeten:

Hjerterytmen er i starten af graviditeten meget hurtig i frekvens. Den falder i basislinien gennem graviditeten til babyens unikke rytme efter uge 19, og hjertelyden optages derfor bedst i ugerne 19-42. På den måde er den mere unik og genkendelig for din baby.

Får du lavet en 3d scanning i ugerne 27-31 er det oplagt her.

​​

Virker det?

Ja, det gør det. Vi har nu haft hjertelydsbamsen i 7 år og er så stolte af alle de tilbagemeldinger og skønne historier om hjertelydsbamsens fantastiske effekt. Læs blot et udklip af feedback fra forældre under "VIRKER BAMSEN" i fanebladet ovenover.

Vi bliver alle stimuleret forskelligt via vores sanser. Små nyfødte babyer har endnu ikke bevidsthed og bliver stimuleret og påvirket via sanserne.

Hjertelydsbamsen stimulerer din babys høresans og lugtesans. Nogle babyer vil gerne have bamsen og dermed lyden høj og tæt på. Andre babyer er mere lydfølsomme og vil gerne have lyden mere dæmpet og måske på afstand. Prøv dig frem. Mange lægger bamsen tæt ved barnets hovede så lyd, og bamsens blødhed simulerer livet i livmoderen.  Du kan også placere bamsen langs babyen neden under dynen, hvis det virker bedst.

Og husk - hvis du oplever at lyden i lydboksen er for lav eller for høj til lige præcis din baby, så kan den skrues ned her på klinikken.

Hvordan optages lyden her på klinikken?

Hjertelyden optages med scanneren på din gravide mave, på samme måde som under en graviditetsscanning. Vi anvender en professionel optagelse direkte fra scanneren til computeren over i et helt specielt lydprogram, der sikrer din babys unikke rytme til Hjertelydsbamsen.

Via lydbølgerne og computeren i samspil, er vi i stand til at fange din babys autentiske lyd.​

Vi grapper det bedste sted i optagelse, looper den, regulerer volumen, så den er mild og perfekt og eksporterer den til sidst ud i lydboksen og voila! Så har vi babyens hjertelyd i den fantastiske Hjertelydsbamsen, der spiller i ca 3 min.

Og du får selvfølgelig bamsen med hjem med det samme!


Hvad nu hvis bamsen bliver væk?

Fortvivl ikke :) Vi gemmer din babys optagede hjertelyd på serveren under dit navn og dato, så den ikke forsvinder. Skulle I glemme hjertelydsbamsen et sted eller der sker uheld med lydboksen, kan I altid købe en ny :)

​​

Hvordan bestiller jeg tid til optagelse?

Du kan ringe eller sms på 21604456 eller du kan bestille tid i vores online booking system ovenfor. Du kan få hjertelyden optaget samtidig med at du får lavet en graviditetsscanning eller du kan komme​ til kun optagelse af hjertelyd og hjertelydsbamsen.

Se i øvrigt under priser.

Hvad nu hvis jeg ikke nåede det, mens jeg var gravid?

Fortvivl ikke, du kan købe bamsen med en allerede indlagt hjertelyd på ca 140 sl/min, som er den gennemsnitlige basislinie for alle babyer. Gå ind på vores webshop minhjertelydsbamse.dk her på Scannings-huset

Den perfekte barselsgave:

Leder du efter barselsgaven, vil Hjertelydsbamsen være et hit. Du kan give den allerede i graviditeten, så hjertelyden kan optages, eller du kan give bamsen med allerede indlagt hjertelyd til et nyfødt barn eller ældre barn og du kan også købe et gavekort. Ring 21604456 eller skriv til silkeborg@scannings-huset.dk

Sikkerhed:

I henhold til Legetøjsdirektiv fra EU 2009/48/EF er kravene til legetøj skærpet betydeligt, og der stilles store krav til indholdet af f.eks kemiske stoffer, duftstoffer mv.

​Lydboksen og bamsen er testet og godkendt i henhold til gældende danske og europæiske regler.

​Vi har haft disse test som vores vigtigste prioritet og er glade for at kunne sige, at både lydboksen og bamsen selvfølgelig har bestået alle disse test og derfor selvfølgelig må anvendes til dit nyfødte barn. 

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​