Misdannelsesscanning Hvornår? - uge 19-22​

​Denne type scanning udføres ca omkring uge 20.

Vi scanner din baby grundigt igennem med dig, en tryg scanning med masser af billeder og information.

Din baby er nu flot udviklet og organerne og strukturerne er lettere at se end tidligere. En misdannelsesscanning placeres derfor bedst i disse uger.

Misdannelsesscanning består af en grundig gennemscanning af din baby. Vi fortæller dig hele vejen, hvad vi ser og hvad vi vurderer. På den måde er det lettere at følge med i de mange billeder og måder at scanne organerne igennem på. Du vil opleve, hvordan informationen giver dig tryghed og ro.

Vi måler din baby flere steder på hovedet, på maven og knoglerne måles også. Vi sikrer os, at din baby vokser, som den skal. Du får at vide, hvad din baby ca vejer...Det er nu ikke længere let at måle din baby på længden, da den fylder mere end scanneren kan nå i et billede :)

​Din baby vil ca veje 300 g og i fuld længde være ca. 25 cm.

​Vi lytter til hjertelyden, så du selv kan høre den skønne lyd.

Har du lyst at vide kønnet, vil du få det med 100 % sikerhed og vi viser dig også din baby med 3D og 4D, hvis du har lyst.​​

Få tilskud fra sygeforsikring Danmark

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til nogle af scannings-konsultationerne her i Scannings-huset.

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark kan få 30% ( dog højst 300 kr) i tilskud pr konsultation varetaget af en jordemoder.

Dette ydes dog kun til fødselsforberedelse og jordemoderkonsultationer kombineret med en scanning af en varighed mere end 40 min.

Se mere under priser og dermed hvilke scanning, der ydes tilskud til.​

Scannings-husets medlemskab

​Ønsker du at følge din baby løbende - gennem trygge scanninger hele graviditeten?

Bliv en del af vores hyggelige miljø her på klinikken og bliv i din graviditet medlem af scannings-huset og opnå rabatter og gratis scanninger.

Hvad siger mine kunder?

"​Fantastisk service og den hjertebamse er bare total fantastisk! 

Vi købte den til vores søn tilbage i 2016 og den har virkelig været uundværlig - købte så endnu en til lillesøster som blev født i år, og endnu en gang er den bare fantastisk"

"Lisette er fantastisk og en sød jordemoder.

Vi brugte hende i min sidste graviditet og også i denne graviditet. Hun er god til at forklare, hvad hun ser og selvom baby denne gang ikke var så samarbejdsvillig så fik vi en masse gode billeder og video med hjem kan helt sikkert anbefale hende"​

Om klinikken

Klinikkens hovedydelse er scanninger af gravide - og med min store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger, kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er jeg stolt af at byde jer velkommen her.

Åbningstider

Mandag​

09.00 - 15.30

Tirsdag​

Lukket

Onsdag​

12.00 - 18.00

Torsdag​

 lukket hveranden uge  ellers 10.00 - 16.00

Fredag​

Lukket hveranden uge ellers 09.00 - 15.00

Kontakt os på telefon & SMS

Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail: silkeborg@scannings-huset.dk 

​CVR: 20618043