Bor du langt væk fra Silkeborg og ønsker dig Hjertelydsbamsen til din baby?​

Så kan vi glæde dig med, at vi nu kan lave Hjertelydsbamsen til dig med din babys egen hjertelyd, uden at du behøver at køre til Silkeborg. Det kræver blot, at du i selv får lavet en optagelse af din babys hjertelyd. Det kan være helt nemt på din mobil med en optagelse fra besøg hos jordemoder, når du er til scanning på sygehuset/anden klinik eller måske via en babylytter. 

Eller måske en optagelse du har på dvd eller USB fra en anden klinik. 

Det kræver ikke meget, blot vi har nogle tydelige slag, uden tale eller andre lyde ind optagelsen. Er du i tvivl, kan du altid sende os lyden på mail og så skal vi høre den igennem.

Hvad koster det?

Hjertelydsbamsen med din babys hjertelyd indlagt inkl redigering, administration herunder software og efterfølgende opbevaring: 500 kr ( gratis fragt over 500)

Hvad gør jeg?

Du skal logge ind på vores webshop www.minhjertelydsbamse.dk her. Her laver du din bestilling af hjertelydsbamsen og følger vejledningen om, hvordan du sender optagelsen til os. Vi sender herefter hjertelydsbamsen til dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med den bedste lyd til din baby.

Kærlig hilsen Lisette

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​