Hej og velkommen til Scannings-huset :-)​

Scannings-huset var i perioden 2005-2014 kendt som "Scanningsjordemoderen i Silkeborg." Klinikken var den første jordemoderledet scanningsklinik i Danmark og blev stiftet af 2 jordemødre, herunder Lisette Bjerregaard.

Scanningsjordemoderen i Silkeborg var en del af et samarbejde omkring 3 klinikker og blev hurtigt kendt som en af de første klinikker i Danmark, der introducerede de populære 3d/4d scanninger med stor TV- og avisdækning. I februar 2014 blev de 3 klinikker opdelt i selvstændige enheder og scanningsklinikken i Silkeborg hedder nu ; Scannings-huset, klinikken for gravide :) Klinikken ejes fortsat af jordemoder Lisette Bjerregaard, som I også møder under alle graviditetsscanningerne.

Klinikkens hovedydelse er scanninger af gravide og med min store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger, kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er jeg stolt af at byde jer velkommen her. 

Jeg vil gerne kunne tilbyde dig at komme trygt her i huset til de behov og ønsker, du har for din graviditet.

Jeg arbejder løbende på at udvikle nye spændende ting, der kan kobles sammen med din scannings-oplevelse, og på at kunne tilbyde dig det, du har brug for i din graviditet.

Har du spørgsmål er du altid velkomme til at kontakte Scannings-huset, jeg træffes bedst i mellem 12-13 og efter 16.00 og ellers stort set altid på sms :)

 

Mange hilsner fra Lisette  Bjerregaard

Jordemoder

Du kan læse mere under Profil

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​