Graviditetsscanning

​Sygeforsikringen "danmark" giver tilskud til udvalgte konsultationer her i Scannings-huset efter Sygeforsikringen Danmarks regler.

Du bliver her hos os altid scannet af en jordemoder og derfor yder Sygeforsikringen Danmark tilskud til medlemmer.  Vær dog opmærksom på at tilskuddet kun ydes til scannings-konsultationer af en varighed på mere end 40 min. Det gælder dermed mellem 3d/4d scanning, den store 3d/4d scanning, misdannelses- og nakkefoldsscanning og tvillingescanninger (dog ikke tidlig tvillingescanninger og lille kønsscanning). 

Medlemmer kan få 30% ( højst 300 kr) i tilskud pr konsultation.

Scanning af gravide i Silkeborg

​Hvor langt er du henne? Er det en lille dreng eller pige? Har babyen det godt?

Jeg tilbyder forskellige scanninger til dig, så vi kan dække lige præcis det behov, du har for at se ind til din baby.

​​

Jeg tager udgangspunkt i dig og dine ønsker. Det er vigtigt på samme tid at se babyen, men også at få en masse viden..​

- at få at vide, at den har det godt, at den udvikler sig og vokser som den skal og at det bliver formidlet via imødekommende ord og skønne billeder.

Jeg lægger vægt på, at du får en tryg oplevelse!

Jeg fortæller en masse undervejs, så du hele tiden kan følge med i de ting, din baby viser os og dermed få en tæt fornemmelse og oplevelse af babyens liv i livmoderen.

​​

Du får mange og flotte billeder af babyen i henholdsvis 2D eller 3D på print til fotoalbummet alt efter, hvilken scanning, du vælger.

​Du kan vælge at få alle dine billeder eksporteret på DVD, så du har billederne foreviget digitalt til computeren. Billederne ligger som J-peg-format filer ( og hvis det er 3D billeder, vil de være i farven) og du kan på den måde printe billederne ud eller forstørre dem. Pris 50 kr.

Hvis du samtidig ønsker små videoklip sammen med dine billeder, vil prisen være 50 kr for DVD og 100 kr for USB.

Husk at give besked, hvad du vælger inden din scanning begynder.


I må meget gerne tage børn og andre familiemedlemmer eller venner med til jeres graviditetsscanning.

Børn i skolealderen forstår situationen og billederne godt. Børn over 3 år vil synes at det er hyggeligt at komme med , selvom det er svært at forstå. Mister de koncentrationen har vi lidt tegnesager eller andet at få tiden til at gå med.


Vi glæder os til at se jer på klinikken her i Silkeborg

Få tilskud fra sygeforsikring Danmark

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til nogle af scannings-konsultationerne her i Scannings-huset.

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark kan få 30% ( dog højst 300 kr) i tilskud pr konsultation varetaget af en jordemoder.

Dette ydes dog kun til fødselsforberedelse og jordemoderkonsultationer kombineret med en scanning af en varighed mere end 40 min.

Se mere under priser og dermed hvilke scanning, der ydes tilskud til.​

Scannings-husets medlemskab

​Ønsker du at følge din baby løbende - gennem trygge scanninger hele graviditeten?

Bliv en del af vores hyggelige miljø her på klinikken og bliv i din graviditet medlem af scannings-huset og opnå rabatter og gratis scanninger.

Hvad siger mine kunder?

"​Fantastisk service og den hjertebamse er bare total fantastisk! 

Vi købte den til vores søn tilbage i 2016 og den har virkelig været uundværlig - købte så endnu en til lillesøster som blev født i år, og endnu en gang er den bare fantastisk"

"Lisette er fantastisk og en sød jordemoder.

Vi brugte hende i min sidste graviditet og også i denne graviditet. Hun er god til at forklare, hvad hun ser og selvom baby denne gang ikke var så samarbejdsvillig så fik vi en masse gode billeder og video med hjem kan helt sikkert anbefale hende"​

Om klinikken

Klinikkens hovedydelse er scanninger af gravide - og med min store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger, kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er jeg stolt af at byde jer velkommen her.

Åbningstider

Mandag​

09.00 - 15.30

Tirsdag​

Lukket

Onsdag​

12.00 - 18.00

Torsdag​

 lukket hveranden uge  ellers 10.00 - 16.00

Fredag​

Lukket hveranden uge ellers 09.00 - 15.00

Kontakt os på telefon & SMS

Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail: silkeborg@scannings-huset.dk 

​CVR: 20618043