​Trivselsscanning

Har du brug for at følge din baby løbende eller på et given tidspunkt i graviditeten at kigge ind for, at se at den har det godt, at den trives og vokser som den skal , er du meget velkommen ​her i Scannings-huset. Trivselscanningerne er små hyggelige scanninger,  hvor faglig gennemscanning og dejlige billeder af din lille baby går hånd i hånd.

Kontakt min scanningsklinik eller bestil til online

Har du også lyst til en hyggelig trivselsscanning? Det kan jeg godt forstå. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til de forskellige typer scanninger. Derudover kan jeg anbefale, at du benytter muligheden for online tidsbestilling – det er hurtigt og nemt.

Jeg kan kontaktes på telefon 53 77 44 56 eller via e-mail silkeborg@scannings-huset.dk.​​

Trivselscannin​g tryghedsscanning uge 6-12

En tryghedsscanning trivselsscanning i ugerne 6-12 kalder vi også for en tidlig scanning.

Det er rigtigt dejligt og betryggende at komme på det her tidspunkt i graviditeten​ for at se, at alt er vel, at graviditeten sidder rigtigt inde i livmoderen og at der er et lille hjerte, der banker.

Jeg har stor erfaring med tryghedsscanningerne og vi kan se hjerteblink, når babyens størrelse er 6+0.

Du kam læse meget mere under tidlig scanning i fanebladet foroven​.

Trivselsscanning tryghedsscanning uge 12-19

Din baby er nu fuldt udviklet, nu skal den bare vokse og modnes.

Ved en graviditetsscanning i disse uge måler vi din baby og ser, at den vokser som den skal. Vi måler længden og hygger med at se, hvor meget den vejer.
​Vi scanner babyen igennem med dig og ser, at alt ser normalt ud og at den trives. På det her tidspunkt kan man se mange af organerne.

​Hvis du har lyst, kan vi se kønnet på din baby allerede fra uge 13+0.

Det kan ofte også lade sig gøre at lave fine 3D billeder og 4D sekvenser af din baby, selvom den endnu ikke har så meget fylde på kinder og krop. Du vil opleve den lidt tynd i udtryk, da babyen i disse uger er vokset meget på længde og endnu ikke så meget på vægten :)

Men fordelen ved 3D scanning på det her tidspunkt er, at vi ofte kan få hele babyen med i ét billede.

Trivselsscanning tryghedsscanning Uge 22-40

Det er i disse uger muligt at lave en skønne billeder ( anbefales uge 27-31 for ansigtsbilleder i 3d)

Mulighed for flotte optagelser af din baby i både almindelig 2d ultralyd og med 3D og 4D ultralyd alt efter, hvilken scanning, du vælger.

​I menuen under 3D scanning kan du læse mere om, hvilket tidspunkt, der er bedst i forhold til de tydelige ansigtsbilleder. Og hvilken 3D scanning du skal vælge alt efter, hvor meget 3D/4D, du ønsker.


I trivselsscanningen til 700 kr er der afsat lidt tid til 3D/4D også. Vi scanner også altid din baby igennem med dig, så du kan se, at den har det godt og udvikler sig i overensstemmelse med dens alder.

Vi måler babyen, så du kan se, hvad den vejer og at moderkagen fungerer, som den skal. Vi ser at gennemstrømningen gennem navlesnoren er normal.

Vi ser, hvordan moderkagen ligger og om fostervandsmængden er normal.

Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på din baby og får tryghed i form af klare billeder og informationer.​

Klar-til-fødsel-scanning fra uge 37-41 kan du også booke for ro og tryghed inden fødslen med vægt, barnets stilling, fostervandsmængde og moderkagefunktion.

Vidste du?

... ​din baby i uge 26 er i stand til at åbne øjnene og blinke? Din baby lever i stort set mørke, men vil kunne opfatte forskel på lys og mørke.

Hvis du er i sollys, vil babyen opfatte lyset som et rødligt skær. Under scanningen kan vi med 4D ind i mellem være heldige at opleve, når babyen åbner øjnene, nogle gange højt op, så vi nærmest kan se pupillerne, andre gange ser vi babyen blinke let.

​Babyens vægt er i denne uge ca. 660 g og længden fra hoved mod fod er ca 34,5 cm.​

Du kan læse mere om din babys udvikling uge for uge lige her.

Få tilskud fra sygeforsikring Danmark

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til nogle af scannings-konsultationerne her i Scannings-huset.

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark kan få 30% ( dog højst 300 kr) i tilskud pr konsultation varetaget af en jordemoder.

Dette ydes dog kun til fødselsforberedelse og jordemoderkonsultationer kombineret med en scanning af en varighed mere end 40 min.

Se mere under priser og dermed hvilke scanning, der ydes tilskud til.​

Scannings-husets medlemskab

​Ønsker du at følge din baby løbende - gennem trygge scanninger hele graviditeten?

Bliv en del af vores hyggelige miljø her på klinikken og bliv i din graviditet medlem af scannings-huset og opnå rabatter og gratis scanninger.

Hvad siger mine kunder?

"​Fantastisk service og den hjertebamse er bare total fantastisk! 

Vi købte den til vores søn tilbage i 2016 og den har virkelig været uundværlig - købte så endnu en til lillesøster som blev født i år, og endnu en gang er den bare fantastisk"

"Lisette er fantastisk og en sød jordemoder.

Vi brugte hende i min sidste graviditet og også i denne graviditet. Hun er god til at forklare, hvad hun ser og selvom baby denne gang ikke var så samarbejdsvillig så fik vi en masse gode billeder og video med hjem kan helt sikkert anbefale hende"​

Om klinikken

Klinikkens hovedydelse er scanninger af gravide - og med min store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger, kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er jeg stolt af at byde jer velkommen her.

Åbningstider

Mandag​

09.00 - 15.30

Tirsdag​

Lukket

Onsdag​

12.00 - 18.00

Torsdag​

 lukket hveranden uge  ellers 10.00 - 16.00

Fredag​

Lukket hveranden uge ellers 09.00 - 15.00

Kontakt os på telefon & SMS

Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail: silkeborg@scannings-huset.dk 

​CVR: 20618043