​Trivselsscanning

Trivselscanning tryghedsscanning uge 6-12

En tryghedsscanning trivselsscanning på det her tidspunkt kalder vi også for en tidlig scanning.

Det er rigtigt dejligt og betryggende at komme på det her tidspunkt i graviditeten​ for at se, at alt er vel, at graviditeten sidder rigtigt inde i livmoderen og at der er et lille hjerte, der banker.

Jeg har stor erfaring med tryghedsscanningerne og vi kan se hjerteblink, når babyens størrelse er 6+0.

Læs meget mere under tidlig scanning i fanebladet foroven

Trivselsscanning tryghedsscanning uge 12-19

Din baby er nu fuldt udviklet, nu skal den bare vokse og modnes.

Ved en graviditetsscanning i disse uge måler vi din baby og ser, at den vokser som den skal. Vi måler længden og hygger med at se, hvor meget den vejer.
​Vi scanner babyen igennem med dig og ser, at alt ser normalt ud og at den trives. På det her tidspunkt kan man se mange af organerne.

​Hvis du har lyst, kan vi se kønnet på din baby allerede fra uge 13+0.

Det kan ofte også lade sig gøre at lave fine 3D billeder og 4D sekvenser af din baby, selvom den endnu ikke har så meget fylde på kinder og krop. Du vil opleve den lidt tynd i udtryk, da babyen i disse uger er vokset meget på længde og endnu ikke så meget på vægten :)

Men fordelen ved 3D scanning på det her tidspunkt er, at vi ofte kan få hele babyen med i ét billede :​

Trivselsscanning tryghedsscanning Uge 22-40

Det er i disse uger muligt at lave en skønne billeder ( anbefales uge 27-31 for ansigtsbilleder)

Mulighed for flotte optagelser af din baby i både almindelig 2d ultralyd og med 3D og 4D ultralyd alt efter, hvilken scanning, du vælger.

​I menuen under 3D scanning kan du læse mere om, hvilket tidspunkt, der er bedst i forhold til de tydelige ansigtsbilleder. Og hvilken 3D scanning du skal vælge alt efter, hvor meget 3D/4D, du ønsker.


I trivselsscanningen til 700 kr er der afsat lidt tid til 3D/4D også. Vi scanner også altid din baby igennem med dig, så du kan se, at den har det godt og udvikler sig i overensstemmelse med dens alder.

Vi måler babyen, så du kan se, hvad den vejer og at moderkagen fungerer, som den skal. Vi ser at gennemstrømningen gennem navlesnoren er normal.

Vi ser, hvordan moderkagen ligger og om fostervandsmængden er normal.

Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, hvor du kommer helt tæt på din baby og får tryghed i form af klare billeder og informationer.​

Vidste du at?​

... ​din baby i uge 26 er i stand til at åbne øjnene og blinke? Din baby lever i stort set mørke, men vil kunne opfatte forskel på lys og mørke.

Hvis du er i sollys, vil babyen opfatte lyset som et rødligt skær. Under scanningen kan vi med 4D ind i mellem være heldige at opleve, når babyen åbner øjnene, nogle gange højt op, så vi nærmest kan se pupillerne, andre gange ser vi babyen blinke let.

Babyens vægt er i denne uge ca. 660 g og længden fra hoved mod fod er ca 34,5 cm.​

​Book en scanning

Du kan booke din trivselsscanning direkte her på hjemmesiden.

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​