4D Scanning Silkeborg

4d scannning når babyen er vågen og i bevægelse. 4d scanning er udtryk for, ​at det ikke længere er et stille 3d billede, men at dybden og det 3-dimensionelle rum ændrer sig i takt med bevægelserne. Muligheden for at kunne se mere af babyen og dens liv i livmoderen åbner sig.

Vi anvender altid 4d under din 3d scanning på klinikken her i Silkeborg, så den mindste lille bevægelse fra din baby vil kunne opdages.Og babyerne er som regel altid vågen under en scanning, da du som gravid ligger ned og slapper af.

Det er så skønt at fange et lille smil, måske en tunge, der stikker frem eller et lille øje, der åbner sig. I det hele taget bare at se babyens forskellige stillinger i vandet.

Hvis din baby sover under scanningen, prøver vi blidt at vække den og ser den vågne.

Du har sikkert lagt mærke til at din baby ofte er vågen, når du ligger ned. Sover din baby i den dybe søvn, kan den dog være svær at vække.

I disse situationer er det rart, hvis det er den store 3d scanning, du har valgt, da vi her har mere tid at observere babyen i.

Vidste du at?

- ​babyen i uge 8 begynder at bevæge hænder, arme og ben og at dit barn allerede der vil være venstre- eller højrehåndet.

- at den i uge 12 bevæger sig meget rundt i fostervandet, men endnu ikke aktivt kan sparke dig så hårdt, at du kan mærke det.

-Bobler i maven…måske kan du mærke babyens små bevægelser uge 16, hvis det ikke er din første graviditet  ( nogle gange før) - hvis det er din første skal du nok hen omkrig uge 20, før du føler dig sikker på, hvad du mærker? Det er helt normalt at være i tvivl i begyndelsen.

Det er meget forskelligt, hvornår du som gravid kan mærke de første spark. Hvis moderkagen ligger ud mod dit maveskind, kan det godt betyde, at du først vil kunne registrere bevægelser lidt senere end uge 21.

Fostervandsmængden er også afgørende for, om babyen rammer dig, eller om babyen bare ligger og ”plasker rundt i vandet”.

Alle spørger dig sikkert, om du mærker liv, men bare tag det med ro. Først i uge 25 skal du kunne mærke babyen hver dag.​

​Book en scanning

Du kan booke din 3D/4D scanning direkte her på hjemmesiden.

Få hjælp til at beregne, hvornår din 3D/4D scanning er bedst. Klik frem til terminsberegneren her


​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​