4D Scanning Silkeborg

​4d scannning opstår, når babyen er vågen og i bevægelse. 4d scanning er udtryk for, ​at det ikke længere er et stille 3d billede, men at dybden og det 3-dimensionelle rum ændrer sig i takt med bevægelserne. Muligheden for at kunne se mere af babyen og dens liv i livmoderen åbner sig.

Vi anvender altid 4d under din 3d scanning på klinikken her i Silkeborg, så den mindste lille bevægelse fra din baby vil kunne opdages. Og babyerne er som regel altid vågen under en scanning, da du som gravid ligger ned og slapper af.

Det er så skønt at fange et lille smil, måske en tunge, der stikker frem eller et lille øje, der åbner sig. I det hele taget bare at se babyens forskellige stillinger i vandet.

Hvis din baby sover under scanningen, prøver vi blidt at vække den og ser den vågne.

​Du har sikkert lagt mærke til at din baby ofte er vågen, når du ligger ned. Sover din baby i den dybe søvn, kan den dog være svær at vække.

I disse situationer er det rart, hvis det er den store 3d scanning, du har valgt, da vi her har mere tid at observere babyen i

Vidste du at?

- ​babyen i uge 8 begynder at bevæge hænder, arme og ben og at dit barn allerede der vil være venstre- eller højrehåndet.

- at den i uge 12 bevæger sig meget rundt i fostervandet, men endnu ikke aktivt kan sparke dig så hårdt, at du kan mærke det.

-Bobler i maven…måske kan du mærke babyens små bevægelser uge 16, hvis det ikke er din første graviditet ( nogle gange før) - hvis det er din første skal du nok hen omkrig uge 20, før du føler dig sikker på, hvad du mærker? Det er helt normalt at være i tvivl i begyndelsen.​

​Det er meget forskelligt, hvornår du som gravid kan mærke de første spark. Hvis moderkagen ligger ud mod dit maveskind, kan det godt betyde, at du først vil kunne registrere bevægelser lidt senere end uge 21.

Fostervandsmængden er også afgørende for, om babyen rammer dig, eller om babyen bare ligger og ”plasker rundt i vandet”.

Alle spørger dig sikkert, om du mærker liv, men bare tag det med ro. Først i uge 25 skal du kunne mærke babyen hver dag.​​

Få tilskud fra sygeforsikring Danmark

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til nogle af scannings-konsultationerne her i Scannings-huset.

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark kan få 30% ( dog højst 300 kr) i tilskud pr konsultation varetaget af en jordemoder.

Dette ydes dog kun til fødselsforberedelse og jordemoderkonsultationer kombineret med en scanning af en varighed mere end 40 min.

Se mere under priser og dermed hvilke scanning, der ydes tilskud til.​

Scannings-husets medlemskab

​Ønsker du at følge din baby løbende - gennem trygge scanninger hele graviditeten?

Bliv en del af vores hyggelige miljø her på klinikken og bliv i din graviditet medlem af scannings-huset og opnå rabatter og gratis scanninger.

Hvad siger mine kunder?

"​Fantastisk service og den hjertebamse er bare total fantastisk! 

Vi købte den til vores søn tilbage i 2016 og den har virkelig været uundværlig - købte så endnu en til lillesøster som blev født i år, og endnu en gang er den bare fantastisk"

"Lisette er fantastisk og en sød jordemoder.

Vi brugte hende i min sidste graviditet og også i denne graviditet. Hun er god til at forklare, hvad hun ser og selvom baby denne gang ikke var så samarbejdsvillig så fik vi en masse gode billeder og video med hjem kan helt sikkert anbefale hende"​

Om klinikken

Klinikkens hovedydelse er scanninger af gravide - og med min store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger, kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er jeg stolt af at byde jer velkommen her.

Åbningstider

Mandag​

09.00 - 15.30

Tirsdag​

Lukket

Onsdag​

12.00 - 18.00

Torsdag​

 lukket hveranden uge  ellers 10.00 - 16.00

Fredag​

Lukket hveranden uge ellers 09.00 - 15.00

Kontakt os på telefon & SMS

Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail: silkeborg@scannings-huset.dk 

​CVR: 20618043