Tvillingescanning​

Tvillingescanning. Er du gravid med tvillinger, er det fantastisk med en 3D scanning og opleve, hvordan de to babyer putter tæt.

​Når man kigger ind til tvillinger i livmoderen, bliver det nemmere at forstå, hvorfor de to ofte bliver tæt knyttet til hinanden. I 9 mdr ligger de tæt op ad hinanden og mærker hinandens bevægelser og blide puf. 

Det er en kæmpe oplevelse at se sine tvillinger under en 3D/4D scanning.

I første del af graviditet - inden uge 16 - kan man ofte fange begge babyer i ét billede under en 3D scanning. Senere bliver de større og vi fanger mere de små detaljer.

​Hvornår er 3D scanning bedst ved tvillinger?

​Tvillinger fylder hurtigere lidt mere i livmoderen, og de skygger derved også nemmere for hinanden. Så for at kunne lave tydelige 3d billeder af især ansigterne, har vi erfaring for, at succesraten for gode billeder er størst inden uge 25/26. Men ligesom ved ét barn, så er det individuelt hvor meget fostervand, der er inde i babyernes hule og dermed forskel på, hvor tætte de ligger i forhold til hinanden og livmodervæggen.

Læs gerne mere under 3D scanning i menuen.

Du vil opleve at din tvillingescanning er lidt dyrere end ved ét barn.

Vi afsætter mere tid til din scanning, så vi har tid til at komme godt omkring begge babyer og det kræver lidt at få begge babyer til at ligge godt til gode 3D billeder :)

Du vil også få scannet dine babyer igennem og vurderet deres vægt og trivsel.

Fakta om tvillinger:

Enæggede tvillinger er opstået udfra ét befrugtet æg, der deler sig i 2. De har helt ens genmateriale og er af samme køn.

Tveæggede tvillinger er 2 forskellige æg befrugtet af 2 sædceller. De kan ligne hinanden ligesom andre søskende, men kan også være helt forskellige ligesom søskende kan være det og kan ligeledes have forskellige køn.

Tveæggede tvillinger har forskellige moderkager og ligger helt opdelte i hver sine hinder inde i livmoderen.

Enæggede kan have hver sin moderkage alt efter, hvor tidligt ægget har delt sig, men kan på den måde også dele moderkage og ligge inde i samme hinder eller hver lille hinde.​

Book en scanning

Du kan booke din tvillingescanning direkte her på hjemmesiden.

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​