3D Scanning Silkeborg

Velkommen til Scannings-huset og til fantastisk 3d scanning.

Velkommen til 15 års erfaring med 3d/4d teknikken, som klinikken helt tilbage i 2005 introducerede for Danmark som den nye sort. Vi er stolte af i dag fortsat at kunne lave disse fantastiske scanninger i høj kvalitet og med kæmpe erfaring.

3d/4d scanningscanning er en fantastisk oplevelse, hvor du kommer til at opleve din baby helt tæt på.

Ved hjælp af 3D ultralyd og dens fantastiske teknik vil du kunne se din babys små æblekinder, den lille næse og profil og de små læber og måske så tæt på, at du vil kunne se, hvem den ligner mest.

4D følger altid med. Det er 3D i bevægelse, dvs når babyen er vågen kan vi være heldige, hvis babyen laver grimasser eller åbner øjnene, små fingre der bevæger sig og putter mod ansigtet.

Book tid allerede i dag og kom helt tæt på din baby og oplev livet i livmoderen.

​Book en scanning

Du kan booke din 3D scanning direkte her:

Og du er meget velkommen til at ringe eller sende en sms på 21604456

Få hjælp til at beregne, hvornår din 3D scanning er bedst. Klik frem til terminsberegneren her

Hvordan foregår en 3d scanning egentlig?

En 3d/4d scanning starter som regel altid med almindelig 2d ultralyd, som er selve grund scanningen. 2D bruger vi for kigge på babyens stilling og til at rette scanneren ind omkring babyen og finde de bedste steder og kighuller til at lave 3d.

Hvis babyen ligger godt, går vi nogle gange i gang med at lave 3d og 4d med det samme, andre gange fortsætter vi lidt med 2d, indtil babyen flytter sig og 3d/4d scanning bliver muligt, evt  puffer vi undervejs blidt til babyen for at kommunikere med den og se om vi kan få den til at bevæge sig.

2D bruger vi også til at måle babyen, så I kan får at vide, hvor meget jeres baby vejer, vi scanner den igennem sammen og tjekker babyens udvikling og trivsel, vi ser på fostervandsmængden og måler flow gennem navlesnoren.

Vi forsøger også at vise jer babyen med den naturlige 3d, også kaldet HD Live.

Vi lægger meget vægt på at fortælle jer undervejs, hvad vi ser og kigger efter. Det er nemlig jeres baby - og jer, der er i centrum. En 3d/4d scanning skal være en fantastisk oplevelse, hvor I kommer helt tæt på, og lærer jeres baby at kende, via billeder ord og tryg gennemscanning.

Prøv at se disse billeder af 3d baby scanning

Man bliver ramt af, hvor detaljeret babyen er og hvor fuldstændig fantastisk denne 3D teknik er.

Det er en endu større oplevelse at komme og se sin egen baby :)​

At få at se hvor dejligt babyen har det inde i livmoderen, at se alle de fantastiske ting, babyen gør og at komme så tæt på sin baby at kunne lure, hvordan den ser ud .

Vær ikke bekymret for om den bliver fuldstændig afsløret for dig; du vil få en masse fine detaljer at se og du vil kunne få en fornemmelse af, hvem den ligner, men det kan være svært helt at forestille sig, hvordan den ser ud - før du ser den efter fødslen!

Der vil du kunne genkende babyen og se, hvad det var 3d scanningen forsøgte at vise dig.​ Det er den skønneste oplevelse :)

​Hvornår er bedst?​

Efter 15 års erfaring, må jeg sige at, det bedste tidspunkt er uge 27-31 som det optimale tidspunkt, til de gode ansigtsbilleder. Her er der et fint vindue ind til babyen og til dens liv i livmoderen. 

Der er dejligt med sul på kinderne, trækkene er tydelige og det er på den måde lidt lettere for lydbølgerne at fange babyens fine detaljer. 

Senere i graviditeten ville også have været fint, men desværre må babyen ikke være for stor, da fostervandsmængden omkring babyen vil være reduceret og babyen vil dermed ligge tættere op ad livmodervæggen/moderkagen. 

Hvis det er tilfældet duer 3d teknikken ikke og det er ikke muligt at se babyen med 3d. Det er altså mængden af fostervandet på lige præcis din baby, og dermed hvor tæt der ligger op ad livmodervæggen/moderkagen, der afgør hvor tydelig vi kan få lov at se den.

Det betyder ikke, at det ikke er muligt at komme lidt tidligere og evt lidt senere, men succesraten for gode billede kan være lavere.

Hvad nu hvis min baby gemmer sig?

Det er altid en fantastisk oplevelse at se sin baby med 3D, også selv om ansigtet måske ikke kan ses helt forfra.

Vi tilstræber altid at kunne se det lille ansigt på fineste vis. Hvis din baby har gemt sig helt eller  under det meste af scanningen, eller vi ikke er tilfredse med tydeligheden, vil du blive tilbudt en ny tid til det, vi kalder en "bedre-billede-scanning" på vores klinik i Silkeborg.

Du får en masse printede billeder med hjem nogle gange 20-40 billeder.

Du kan tilkøbe en dvd med billeder og klip på til 50 kr eller  

USB istedet til 100 kr :-)

​Fakta om 3D scanning

​En 3D scanning kan i princippet foretages gennem hele graviditeten. Det vigtigste er mængden af fostervand omkring babyen og hvordan babyen ligger derinde. Jo ældre babyen er, jo mere babyagtigt ser den også ud.

For at få nogle gode 3D og 4D billeder er det vigtigt, at der er frit fostervand omkring barnet. Fostervand er i princippet det eneste, der ikke skygger.

​Fostervandsmængden er meget forskellig fra graviditet til graviditet.

​Hvis hovedet på din baby ligger tæt op ad moderkagen eller livmodervæggen, og fostervandsmængden dermed er reduceret foran, kan det være svært at komme ind omkring barnet og se med 3D og 4D teknikken.​​

Men på grund af vores store erfaring med babyerne og 3D/4D lykkes det os stort set altid at fange babyerne på flotteste vis.

​Følg Scannings-huset på facebook

Scannings-huset, JLB ApS

CVR: 20618043

Sølystvej 73

8600 Silkeborg​