Kønsoverraskelse​

Glæder du dig til at finde ud af, om det er en lille dreng eller pige, som ligger inde i maven?

Men skal kønnet være en overraskelse, så du eller I ikke ønsker at vide kønnet under scanningen, men noget der først skal afsløres senere? 

Måske skal det afsløres under en Gender Reveal senere? Eller I skal sammen afsløre det ved at springe en ballon eller via et konfettirør sammen med jeres børn eller familie. Der er mange muligheder.

Denne scanning koster 450 kr ( efter uge 14+0) og 500 kr ( ved den tidlige kønsvurdering uge 13+0 - 13+6) og er inklusiv 1 af de følgende " kønsoverraskelses-muligheder" hvis I ønsker:

  • en dreng eller pige ballon
  • et drenge- eller pige konfettirør
  • 3 små skrabelodder
  • 1 drenge eller pige lysfontæne

Hvis I ikke ønsker et af tilvalgene med, men selv har planlagt overraskelse på en anden måden, reguleres kønsscanningen i pris ned til 400  kr ( efter uge 14+0) eller 450 kr ( hvis det er en tidlig kønsvurdering uge 13+0 - 13+6) som vanlig pris.

Under kønsoverraskelses-scanningen kommer I til at lukke øjnene, når jeg kigger på og finder selve kønnet. 

Resten af scanningen kommer I til at være med til at se jeres baby, for vi hygger os også med at se, hvad den laver og at den har det godt, hvor lang den er blevet og hvad den vejer. 

Jeg printer billeder til jer  - også af kønnet, hvor DRENG eller PIGE kommer til at stå på billedet. De billeder  hvor kønnet figurerer, bliver puttet ned i en kuvert for sig selv, så de kan gives uåbnet til en ven eller familiemedlem, der så kan stå for overraskelsen. De andre billeder får I med i det traditionelle rør, som I frit kan se og nyde.

En rigtig dejlig scanning med skøn overraskelse på kønnet senere.

Skulle jeres baby gemme kønnet for os, får I en ny tid uden beregning som under almindelig kønsscanning.

Få tilskud fra sygeforsikring Danmark

Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til nogle af scannings-konsultationerne her i Scannings-huset.

Medlemmer af Sygeforsikringen Danmark kan få 30% ( dog højst 300 kr) i tilskud pr konsultation varetaget af en jordemoder.

Dette ydes dog kun til fødselsforberedelse og jordemoderkonsultationer kombineret med en scanning af en varighed mere end 40 min.

Se mere under priser og dermed hvilke scanning, der ydes tilskud til.​

Scannings-husets medlemskab

​Ønsker du at følge din baby løbende - gennem trygge scanninger hele graviditeten?

Bliv en del af vores hyggelige miljø her på klinikken og bliv i din graviditet medlem af scannings-huset og opnå rabatter og gratis scanninger.

Hvad siger mine kunder?

"​Fantastisk service og den hjertebamse er bare total fantastisk! 

Vi købte den til vores søn tilbage i 2016 og den har virkelig været uundværlig - købte så endnu en til lillesøster som blev født i år, og endnu en gang er den bare fantastisk"

"Lisette er fantastisk og en sød jordemoder.

Vi brugte hende i min sidste graviditet og også i denne graviditet. Hun er god til at forklare, hvad hun ser og selvom baby denne gang ikke var så samarbejdsvillig så fik vi en masse gode billeder og video med hjem kan helt sikkert anbefale hende"​

Om klinikken

Klinikkens hovedydelse er scanninger af gravide - og med min store erfaring med 3d/4d scanninger, tidlige scanninger, kønsscanninger og scanninger af gravide i det hele taget, er jeg stolt af at byde jer velkommen her.

Åbningstider

Mandag​

09.00 - 15.30

Tirsdag​

Lukket

Onsdag​

12.00 - 18.00

Torsdag​

 lukket hveranden uge  ellers 10.00 - 16.00

Fredag​

Lukket hveranden uge ellers 09.00 - 15.00

Kontakt os på telefon & SMS

Du er også velkommen til at kontakte os på e-mail: silkeborg@scannings-huset.dk 

​CVR: 20618043